Alle appartementen zijn toegewezen

• Meer dan 650 inschrijvingen voor een appartement •

• 28-10-2016 •

Na een zeer drukke start verkoop op zaterdag 15 oktober jongstleden in Restaurant Hangar85 hebben in totaal ruim 650 geinteresseerden zich ingeschreven op een van de 94 appartementen in The Muse. De toewijzing heeft inmiddels plaatsgevonden en alle appartementen zijn toegewezen. We hebben iedereen hierover bericht. Het betreurt ons dat wij, in eerste instantie, zoveel mensen moeten teleurstellen in hun zoektocht naar een kwalitatief appartement.

Foto's van de start verkoop

Van de start verkoop op 15 oktober is een uitgebreide fotoregistratie gemaakt.

Bekijk hier het: Fotoalbum start verkoop

Wijnhaven 65

Direct naast The Muse, op het adres Wijnhaven 65, is inmiddels voorzichtig gestart met de ontwikkeling van een tweede luxe woontoren. Het is onze intentie om deze ontwikkeling met de kortst mogelijke doorlooptijd te realiseren. Begin volgend jaar zullen we daar de eerste informatie over op de website plaatsen.