Compleet, luxe en hoogwaardig afgewerkt

• Lees meer over de kwaliteit van de appartementen en bekijk de luxe keuken •

• 29-08-2016 •

De appartementen in The Muse hebben niet alleen een doordachte en aantrekkelijk ingedeelde plattegrond. Ze beschikken daarnaast ook over een hoogwaardige afwerking, worden compleet geleverd en krijgen een luxe keuken en badkamer van vooraanstaande merken zoals Siematic, Villeroy & Boch en Mosa.

Een tipje van de sluier:

• 1 of (bij een aantal appartementen) 2 badkamer(s) voorzien van kwalitatief sanitair van Villeroy & Boch;

• tegelwerk van Royal MOSA;

• een ruim balkon of (dak)terras standaard voorzien van houten (composiet) vloerdelen;

• binnenkozijnen van hout en voorzien van stompe deuren;

• wanden in het appartement glad afgewerkt en sausklaar;

• vloerverwarming als hoofdverwarming;

• ruime prive-berging op de vierde laag;

• stallingsruimte voor 2 fietsen;

• Ruimte voor een huismeester, ook voor de toekomstige VVE van Wijnhaven 65.

Luxe keukens van Siematic

Elk appartement wordt voorzien van een luxe keuken van het kwaliteitsmerk Siematic. Voor de appartementen in The Muse zijn door onze preferred supplier Van Wanrooij uit Waardenburg vier verschillende keukens ontworpen. Afhankelijk van het appartement van uw keuze is straks een van deze keukens inbegrepen. Vanzelfsprekend krijgt u alle ruimte om naar eigen wens te variëren en de keuken volledig naar uw eigen smaak aan te passen en in te delen. Hieronder alvast een voorproefje van de verschillende keukenvarianten.

Bekijk keukenvariant 1
Bekijk keukenvariant 2
Bekijk keukenvariant 3
Bekijk keukenvariant 4

Hotelsuite voor uw gasten

Voor uw gasten beschikt 'The Muse' over twee eigen luxe hotelsuites. Deze hotelkamers komen op de zesde verdieping en zijn straks exclusief te reserveren voor de gasten van de eigenaren van The Muse (en in de toekomst ook van de gasten van de eigenaren van de nog te ontwikkelen appartementen aan de Wijnhaven 65).