De meest gestelde vragen over The Muse

• Lees hier de meest gestelde vragen én antwoorden •

• 25-07-2016 •

De afgelopen weken hebben we veel positieve feedback gekregen op het project en tegelijkertijd zijn er veel vragen gesteld en beantwoord. Onderstaand de meest gestelde vragen en antwoorden.

De meestgestelde vragen:

Komen er ook huurappartementen?
> Nee, The Muse bestaat uitsluitend uit koopappartementen

Wanneer zijn alle plattegronden gereed?
> Medio september zetten wij alle plattegronden online.

Wanneer start de bouw en zijn de appartementen gereed?
> We streven ernaar om begin 2017 te starten met de bouw en het is onze ambitie om eind 2018 de eerste appartementen op te leveren.

Zijn de appartementen compleet inclusief keuken, sanitair en tegelwerk?
> De appartementen worden hoogwaardig afgewerkt en standaard voorzien van een luxe keuken met hoogwaardige apparatuur, sanitair en tegelwerk.

Is een parkeerplaats in de koopsom inbegrepen?
> Omdat niet iedereen een parkeerplaats wil kopen is besloten om deze straks separaat te koop aan te bieden.

Hoe verloopt straks het verkoopproces?
> Dat is op dit moment nog niet bekend, zodra de verkoop start informeren wij u over het proces van inschrijven, toewijzen en verkopen.

Komen er ook kleinere appartementen?
> In het gebouw, aan zijde van de Wijnhaven, komen enkele tweekamer appartementen van circa 50m2

Kunt u de verkoopbrochure alvast toesturen?
> De verkoopbrochure is nog niet beschikbaar, deze is bij de start verkoop wel beschikbaar.