De omgevingsvergunning is onherroepelijk!

• start bouw gepland in juni 2017 •

• 17-04-2017 •

We hebben het meer dan goede bericht gekregen van de gemeente Rotterdam dat onze omgevingsvergunning (voorheen de bouwvergunning) een onherroepelijke status heeft gekregen. Een belangrijke mijlpaal richting de realisatie van The Muse. Inmiddels zijn nagenoeg alle appartementen verkocht en is Smit's Bouwbedrijf druk doende met de voorbereiding van de bouw van The Muse. De verwachting is dat in juni gestart kan worden met de bouw.

Sloop van het kantoorpand

Het kantoorpand aan de Wijnhaven 69, dat plaats maakt voor The Muse, is na een grondige asbestsanering inmiddels volledig gesloopt en al het puin dat daarbij is vrijgekomen is afgevoerd. De sloop van het kantoorpand heeft ongeveer drie maanden in beslag genomen. Nu is er gestart met het bouwrijp maken van de kavel.