94
Apparte­menten

• Van studio tot penthouse •

The Muse biedt, verdeeld over 23 woonlagen, een meer dan ruime variatie aan luxe koopappartementen met een hoog afwerkingsniveau. Er komen 94 appartementen in verschillende groottes en indelingen. Alle woningen genieten van optimale daglichtconditie en fantastische vergezichten. Bovendien zorgen de ruime balkons en dakterrassen én het panoramisch schuifraam op het oosten en westen ervoor dat de zon tot aan de laatste zonnestralen in de woningen te volgen is. Elk appartement is hoogwaardig afgewerkt en compleet uitgerust met een luxe keuken van Siematic en een badkamer met materialen van toonaangevende merken als Villeroy & Boch en Mosa.

The Muse Interieur

Havenapparte­men­ten

Wie de binnenstedelijke havens van Rotterdam wil beleven kiest voor de Havenappartementen. Ze liggen volledig op het zuiden en kijken daarmee direct over het levendige water van de ondergelegen Wijnhaven.

Vanaf hier ben je direct verbonden met een steeds veranderende stad. De ene keer bruist het er van het leven, de andere keer geniet je in alle rust van de opkomende zon op je royale balkon. De havenappartementen zijn er in verschillende groottes. Er zijn zelfs mooie compacte tweekamer appartementen van ca. 40 m2. Ideaal als pied-à-terre in deze wereldstad!

impressie bouwnummer 12

Terraswoningen

De Terraswoningen bieden een bijzondere beleving. De markante knik in de gebouwvorm zorgt in de appartementen voor een uniek ruimtelijk karakter. De appartementen hebben de allure van een bijzondere loft. Met mooie, grote slaapkamers met walk-in closets en een ruime badkamer, een riante woonkamer/eetkeuken met prachtig uitzicht en aangrenzend een balkon of daktuin in een bovengemiddeld formaat. De ideale plek om op een mooie zomeravond de laatste zonnestralen mee te pakken. De terraswoningen komen op de 5e t/m 8e verdieping en zijn vanaf 85 tot 200m2 woonoppervlakte.

The Muse Appartement Terras

Torenappartementen

De Torenappartementen in The Muse zijn prachtig afgewerkt, met soms zelf een dubbel terras, waarmee je zowel vanuit je slaapruimte als je woonkamer zo naar buiten loopt. Naarmate je hoger in The Muse komt, wordt de verbinding met de stad gevormd door een prachtig uitzicht naar alle zijden. Kijk je naar het zuidoosten, dan ontwaar je de bocht in de Maas en zie je de historische kade van het Noordereiland met de Willemsburg ervoor. Op het zuidwesten zie je het Maritiem Museum met het drijvend erfgoed van Rotterdam in de Leuvehaven. Noordoostelijk liggen de prachtige contouren van de Markthal en zie de rest van het centrum vanuit je eigen topplek in The Muse!

Penthouses

Een penthouse op de hoogste lagen van The Muse is er niet voor liefhebbers van de stad met hoogtevrees! Voor iedereen die daar geen last van heeft, is dit de crème de la crème van stedelijk wonen in Rotterdam. Met uitzicht naar alle zijden, een formidabele buitenruimte op zowel zuid als noordwest en een woon- en leefruimte van ruim 200 m2. De penthouses op de 22e en 23e verdieping van The Muse worden even iconisch als het gebouw zelf.